Cocoa River op nummer 1 in de Zaanse Top 500!

”Volgens mij staan we op 1!” Riep gitarist Damiano toen nummer twee bekend werd gemaakt in de Groote Weiver tijdens de live uitzending van de Zaanse Top 500. ”Er staan vier nummers in de lijst, dus we missen er nog ééntje: Best Time, volgens ons het beste nummer.”

Wat een feest! Het leek wel een soort Euro Songfestival. Omdat de band die avond al eerder had opgetreden in de Groote Weiver en de instrumenten nog op het podium stonden, moesten ze het nummer ‘Beste Time’ met de nummer 1 notering live spelen op de radio. Camera’s volgden ze door de gang naar het podium waar de bandleden uitgelaten hun instrumenten omhangen om voor de tweede keer het podium te bestijgen.

De band wil alle fans bedanken voor het stemmen. Ze hadden het zelf niet zien aankomen. Wel dat ze weer in de top 10 stonden, net als vorig jaar. Toen stond het nummer Best Time op plek 9. Maar dat ze op nummer 1 stonden, konden ze alleen maar van dromen. ”Nu hebben jullie een taak voor volgend jaar” grapte organisator Paul. ”Probeer die nummer 1 plek maar eens te behouden met meerdere lokale bands op de hielen.

Eén antwoord op “Cocoa River op nummer 1 in de Zaanse Top 500!“

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *